Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Ik dacht dat de VVD het goede voorbeeld gaf, maar de partij knielde weer

COLUMNÖzcan Akyol schrijft deze week twee keer over wat hem bezighoudt. 

7 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Mattie Veld nou nee hoor denk eerder dat die lieden allemaal de hand in eigen boezem kunnen steken het is gewoon een spel wat die lieden spelen. burgerbelang wordt buiten spel gezet. Echter door het gedrag van Rutte met zijn mede ja-knikkers speelt hij de PVV, Ja21 enz. mooi in de kaart en kunnen, die partijen binnenkort de macht overnemen.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Nu hoor je het eens van een deskundige ex-crimineel. Met de nadruk op het laatste.
 • Antoinette De de Jong

  4 maanden geleden
  Ik ben het met jou eens over de constatering dat de VVD met alle winden mee waait. Wat me wel opvalt is dat je bij de meeste werkgevers een verklaring van goed gedrag moet overleggen. Bij Politie en brandweer wordt zelfs je familie uitgepluist! Hoe kan het dat iemand die veroordeeld is geweest een politieke functie kan bekleden!!
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Nee Johann, sneeuwwitje moet zijn excuus aanbieden voor zijn intolerantie.
 • Piet Biemans

  4 maanden geleden
  Akyol weet van de islam dat de extreme denkbeelden erin gegoten zitten. Dat blijkt uit het zusje van Sahla met haar 'geloofskenmerken aanwezig de Tweede Kamer maar ook uit hun ondersteuning van de Islamitische 'waarden' ook al doe je tijdelijk een andere 'westelijke' job, zoals de-radicaliserings advieswerk. Het zijn juist hele gezinnen die zich zondigden aan radicalisering ,en nu samen in de Nederlandse politiek. En die islamitische waarden staan haaks op die van de Nederlandse Rechtstaat