Huisvesting van Poolse arbeidsmigranten op een recreatiepark in Rijsbergen.
Volledig scherm
Huisvesting van Poolse arbeidsmigranten op een recreatiepark in Rijsbergen. © Hollandse Hoogte / ANP

Inspectie: Stop met aantrekken arbeidsmigranten

Nederland moet stoppen met het aantrekken van arbeidsmigranten. Volgens de Arbeidsinspectie moet het kabinet kiezen voor een koers waarin de bevolking niet verder groeit.

12 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Helemaal eens met De Boer , maar we hebben hier ook heel veel werklozen die voor bepaalde werkzaamheden zouden - kunnen worden omgeschoold of opgeleid , zoveel (licht) gehandicapten die ook best voor enkele uren per dag of per week wat werkzaamheden zouden kunnen (en willen ) doen..? diverse arbeidsmigranten worden uitgebuit , maar er zijn er ook genoeg die hier alleen maar misbruik komen maken van onze sociale voorzieningen , een ander beleid , en aanpak op dit gebied is dus hoog nodig .
 • Paul Lamote

  2 maanden geleden
  Tja, als iedereen hier maximaal 25 uur per week wil werken en op zijn 60ste met pensioen wil is wel de vraag wie dan het werk moet doen.
 • R Nobel

  2 maanden geleden
  "tja, we moeten als klein landje wel een van de grootste economiën hebben... en allerlei luxe-produkten dag en nacht thuis kunnen laten bezorgen... En mensen met een uitkering die 20 of 30 uur per week gaan werken moeten daar financieel op achteruitgaan. Moeten ze maar gewoon topsporter worden, en hun sociale leven (avonden/weekeinden) opofferen om 40 uur of meer te werken, gewoon 's nachts werken of om 4 uur 's morgens beginnen. en levenslang onder de 40 jaar oud blijven"
 • Gert Ramen

  2 maanden geleden
  Zet eerst de mensen aan het werk die dagelijks de werkende buurman uitzwaait, er zijn teveel inactieve mensen die niets hebben gedaan in de maatschappij behalve het handje ophouden.
 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Eindelijk een onderzoek dat er niet omheen draaid ,maar precies zegt wat er aan de hand is willen we nog wat redden,stop die eindelose groei van de bevolking en economie we zullen enkeke jaren kleine stapjes terug moeten doen,maar daar plukken de generaties na ons de vruchten van ,hoeven we ook niet zo drastisch die klimaat doelstellingen te bereiken dat kom dan van zelf,hoe minder bevolking des te beter voor klimaat.