Joost Eerdmans is hier, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, nog dikke maatjes met Thierry Baudet, maar de liefde is bekoeld.
Volledig scherm
Joost Eerdmans is hier, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, nog dikke maatjes met Thierry Baudet, maar de liefde is bekoeld. © arie kievit

Joost Eerdmans laat Thierry Baudet vallen en schaart zich achter bestuur Forum voor Democratie

De liefde tussen Joost Eerdmans en Thierry Baudet is over. De fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam en kandidaat voor de Tweede Kamer namens Forum voor Democratie steunt zijn voorman niet langer, laat hij vanochtend in een twitterbericht weten. Eerdmans schaart zich achter het bestuur.

 1. FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complottheorieën over corona’

  FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complotthe­o­rieën over corona’

  Nicki Pouw-Verweij, senator en nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie, luidt de noodklok over uitspraken en gedragingen van Thierry Baudet tijdens een partijdiner met de top-10 kandidaat-Kamerleden van afgelopen vrijdag. ,,Ik heb het idee dat Thierry in de afgelopen tijd geradicaliseerd is, en complottheorieën is gaan aanhangen”, verklaart Pouw-Verweij in een brandbrief aan een aantal leden van het partijbestuur.
 1. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

 2. Politie: Wie weet er meer van autobranden in Wijchen?
  Play

  Politie: Wie weet er meer van autobran­den in Wijchen?