Kabinet haalt land van lockdown-slot: horeca, cultuur open tot 22.00 uur, publiek weer welkom in stadions

VIDEO'SHet kabinet maakt grotendeels een einde aan de harde lockdown. Horeca, cultuur, evenementen en stadions mogen weer open tot 22.00 uur ‘s avonds. Wel komt er een maximum aan het aantal bezoekers en moet er gewerkt worden met de coronapas (3G). De versoepelingen moeten woensdag ingaan, bevestigen Haagse bronnen. 

55 reacties

 • Mieneke Kok

  4 maanden geleden
  Ik las net deze reactie in de ad app. Ik citeer: Als je de QR nog scant als ondernemer heb je meer sympathie met de mensen die jouw onderneming sluiten dan met de mensen die willen dat jouw onderneming "onvoorwaardelijk" open kan. Werkelijk fantastische reactie Diepe buiging. Mvg, Mieneke
 • Mieneke Kok

  4 maanden geleden
  Andere mening prima .Graag zelfs. Ik ga graag het gesprek met u aan.Maar wel met respect. Heb niet met u geknikkerd op het schoolplein vroeger. :-)) En een beetje origineel graag. 😉 Wappie, complotdenker, Willem engel aanhanger. Oja, fvd aanhanger .Alles is al gezegd. Verras me.
 • Mieneke Kok

  4 maanden geleden
  @ I Derksen. Ik heb wel een verklaring. De curve qua besmettingen. Gaat heel snel komen ( aanname) Dan kan de overheid zeggen. Dat hebben we mooi ff gedaan. Door 3g in te voeren. De gevaccineerde blij. 😉 Doemdenken, koffiedik kijken. Wanneer ik dat doe. Kan ik het andere laten. Alles is strategisch wat de overheid doet. Zo is elke maatregelen gerechtvaardigd.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  I Derksen voor een complottheorie moet je bij de FvD zijn, ook al zo'n discutabel clubje.
 • I Derksen

  4 maanden geleden
  Waarom in vredesnaam die 3G handhaven? Hier is nu geen enkele grond meer voor. Of zit er iets anders achter?