Kabinet koerst af op avondklok van uur later

VideoHet kabinet stevent af op inkorting van de avondklok met een uur. Burgemeesters pleiten ervoor dat het straatverbod om 22.00 uur moet ingaan, op het Binnenhof lijkt daarvoor genoeg steun.

9 reacties

 • Theo van der Heijden

  2 jaar geleden
  Volgens mij was de avondklok precies bedoeld om het moeilijk tee maken om ergens gezellig op bezoek te gaan een daarmee de maatregel van max. 1 persoon op bezoek beter handhaafbaar te maken. Dus naar 22:00 'omdat in de Ramadan mensen elkaar juist opzoeken' is precies de reden om dit NIET te doen!!
 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  Het RIVM moet snel met de dagelijkse gegevens komen hoe de Corona cijfers opgebouwd zijn die gebruikt zijn en worden. Zoals het er nu uitziet heeft het OMT zich schuldig gemaakt en maakt zich nog steeds aan ernstige strafbare feiten. De feiten zijn al bekend, het RIVM en de GGD kunnen zelf de media informeren hoe dit werkelijk zit. Althans naar verwachting zullen zij dit snel doen anders word dit gedaan...!
 • LJC Hertog

  2 jaar geleden
  Beetje mooie dingen beloven voor de verkiezingen en nu doen ze weer wat ze zelf willen.. Wat voor een makke schapen zijn wij in NL dat we blind achter Rutte aanlopen..
 • Nadal Mellendijk

  2 jaar geleden
  Het gaat niet om een toegenomen aantal besmettingen, maar om positieve testen. Dat het aantal positieve testen toeneemt, lijkt enkel het gevolg van het stijgende totaal aantal afgenomen testen: het percentage dat positief is, neemt daarbij af. Hoe het aantal besmettingen zich werkelijk ontwikkelt, is op basis hiervan dus niet te zeggen. Het lijkt mij beter om te concentreren op de ziekenhuisbezetting, al enkele weken vrij stabiel, en de sterfte, die al twee maand daalt. (Zie coronadashboard)
 • Cilia Overkamp

  2 jaar geleden
  Laten ze aub opschieten met de vaccinatie, dat kan veel sneller en niet de schuld neerleggen bij een ander oa te weinig vaccins
 1. Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija
  podcast

  Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija

  De nieuwe en de vorige Tweede Kamervoorzitter kregen het deze week aan de stok, nadat in het geheim een onderzoek naar klachten over Khadija Arib (PvdA) bleek te zijn uitgevoerd. De ruzie ging gepaard met felle beschuldigingen, maar wat gebeurde en nou achter de schermen? En terwijl die twist de gemoederen bezig heeft gehouden, is een nog explosiever dossier in de laatste fase: Johan Remkes komt woensdag met zijn bevindingen over de stikstofcrisis.