Kabinet overweegt einde van mondkapjesplicht vanaf volgende week

VIDEOHet kabinet overweegt een einde van de algehele mondkapjesplicht vanaf zaterdag 26 juni. Dat zei minister De Jonge na overleg over de coronacrisis tussen de meest betrokken ministers. Volgens hem hakt het kabinet vrijdag de knoop door. In de avond is er dan weer een persconferentie.

10 reacties

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Jan Bergmans is ook weer bezig met zijn complottheorie, nu nog even bewijzen.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Kunnen die schoenen ook afgeschermd worden?
 • Joris Driepinter

  1 maand geleden
  Ik gebruik het mondkapje zolang als ik dat wil... ook al hoeft het niet meer. Nee natuurlijk is het niet prettig, maar het is wel prettig dat ik minimaal beschermd ben voor al die narcisten die het niet nodig vinden om waakzaam te zijn... alle beetjes helpen... En ja, ook een gebruikt mondkapje helpt... en je word er niet ziek van als je het af en toe een half uurtje op hebt... allemaal geklets van mensen die geen idee hebben. Je draagt bescherming niet omdat het moet, maar voor jezelf !!
 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  Op veel plaatsen hoef je ze van de winkeleigenaren al niet meer op gelukkig en ik denk dat het winkelpersoneel er helemaal klaar mee is vooral met dit snikhete weer.
 • Jan Peters

  1 maand geleden
  Ik heb het idee dat dat men al denkt dat het niet meer hoeft. De afgelopen dagen meer mensen in de winkels gezien zonder mondkapje dan met (ahum, de ouderen, ahum)