Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof).
Volledig scherm
Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof). © ANP

Kabinet wil biologische boeren ontzien bij stikstofaanpak

Het kabinet gaat bestuderen hoe biologische boeren ontzien kunnen worden bij de stikstofaanpak. Dat heeft minister Christianne van der Wal (VVD) beloofd aan natuur- en milieuorganisaties in een gesprek onder leiding van Johan Remkes. 

26 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  rutte rutte begin je nu te voelen dat je termijn weleens voorbij kan zijn en dat rutte 4 voor prinsjesdag bij het oud vuil kan worden gezet. ontkennen van crisissen en maar verder opschuiven van de problemen, dat kan alleen maat leiden naar een kabinetsval.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  oei oei het cda begint al te wankelen ze vrezen de komende statenverkiezingen. het met veel poeha verkondigde van van der wal is al aardig beteugeld.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Rob bongers jij wilde een antwoord nou dat heb jij gehad en daar zul je het mee moeten doen. dat van handen tekort is ee achterhaald riedeltje er zijn genoeg mensen in dit land die willen werken alleen die worden moedwillig buiten de boot gelaten ik ken in mijn omgeving menig persoon van 35 jaar en ouder die graaag aan het werk willen maar die met allerlei smoesjes de laan worden ingestuurd. en dat neom jij kort door de bocht.
 • Rob bongers

  2 maanden geleden
  Tja, dingen soms duidelijk zwart neerzitten is niet voor iedereen te volgen. Die mag je in je zak steken Mattie. Johann, ik ben het niet met je eens om "de buitenlanders" de schuld te geven dat is wel erg kort door de bocht. We komen nu al handen te kort om al het werk gedaan te krijgen in dit land. Hoe gaan we dat oplossen, boeren omscholen?.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Wat een rare reactie weer van Rob Bongers, het moge duidelijk zijn dat hij maar één oplossing ziet, terwijl er meerdere zijn. Geef eens een definitie van "overleg" ipv de boeren telkens te zitten afkraken. Bah!