Kabinet wil versoepelingen al vanaf zaterdag 26 juni

VideoHet kabinet wil de coronamaatregelen nóg iets eerder versoepelen dan gepland: vanaf zaterdag 26 juni gaat het land nog wat meer van het slot.

3 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nee Jan, de vaccins gaan wel helpen, wat zeg ik ze hebben al geholpen. Er werd ook al direct bij vermeld dat het vaccineren w.s. herhaald moet worden net als bij de griepprik.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  De TWM heeft geen enkele grondslag meer in het SARS laagseizoen. Maar zolang de PCR testen zo doorgaan en de zorgsector niet wordt opgeschaald gaan we in het najaar weer een QR code lockdown in, of uiterlijk in het voorjaar bij teveel tegenwerking want één ding is zeker de vaccins gaan niet helpen, ook niet tegen de Haagse en WEF variant. En Mattie durft niets te zeggen over wanneer het zeker weer 100% 'normaal' is zonder Corona dictatuur.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Hier zullen de wappies wel geen boodschap aan hebben zoals in Apeldoorn te zien was. Ik denk dat ze straks in een diep gat vallen wanneer alles weer zo goed als normaal is.
 1. Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

  Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

  GEESTEREN - Mark Rutte genoot donderdagmiddag met smaak van een reuzencarpaccio in het tijdelijke onderkomen van De Kruidentuin aan de Vinckenweg in het buitengebied van Geesteren. Eigenaar Jivar Misakian van de bistro was een dag later nog wild enthousiast: „Wat een opsteker. Hij bleef twee uur en was echt in ons bedrijf geïnteresseerd. Ging ook met alle personeelsleden op de foto.”