Kabinet zet definitief streep door festivalseizoen, verplichte test bij terugkeer vakantie

VideoMeerdaagse festivals zoals Lowlands mogen deze zomer niet doorgaan. Nu al zijn dergelijke festivals verboden tot begin augustus, maar het kabinet trekt het verbod door voor festivals met een camping tot 1 september.

16 reacties

 • petra damme

  1 jaar geleden
  verplicht testen hadden ze al begin juli moeten doen op vlucht van palma zaten mensen die besmet waren met het gevolg dat iedereen weer moesten testen ( ik zat er niet in ) wij in nederland lopen altijd achter de feiten aan wij zijn te soft met alles
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Dit heeft men aan zichzelf te danken, als je naar iemand wijst, wijs je met drie vingers naar jezelf. Nuchter verstand wil nog niet zeggen dat je het ook goed gebruikt.
 • Frans Groeliker

  1 jaar geleden
  Het kan zeker geen kwaad sceptisch te zijn. Lijnrecht tegenover elkaar staan is geen sprake van; het gaat om de algemeen aanvaardde opvattingen. Daar vanuit gaan lijkt mij wijs.
 • P.L. Derksen

  1 jaar geleden
  Veel ‘specialisten’ met een universitaire opleiding hebben een mening die lijnrecht tegenover elkaar staat. Is het vreemd dat mensen sceptisch zijn?
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  Beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald. Het was een grote fout om festijnen weer toe te staan.
 1. Afgelasting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbrekend’

  Afgelas­ting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbre­kend’

  Teleurgesteld, maar begripvol. Dat is de reactie van de organisatie van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole op het kabinetsbesluit om een streep te zetten door de campingfestivals tot 1 september. ,,Het is een enorm bittere pil’’, aldus de organisatie van Lowlands. De organisator van Mysteryland spreekt van ‘een groot verdriet’. De evenementenbranche wil nu snel duidelijkheid voor de eendaagse festivals.