Kamer akkoord met verbouwing begroting: twee miljard voor koopkracht, leraren en politie

UPDATE/videoRegeringspartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie hebben een deal gesloten om de begroting voor komend jaar voor twee miljard euro te verbouwen. Het geld is onder meer bedoeld voor koopkrachtverbetering, leraren op de basisschool en de politie. Op Bij1 na steunde de gehele Kamer het voorstel. 

4 reacties

 • Peter Driessen

  1 jaar geleden
  Hi Mattie, Ja inderdaad miljarden, 5,1 miljard euro is verdwenen. Google maar eens op “Hugo de Jonge miljarden verdwenen“ of zie het onderstaande artikel: https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5231880/hugo-jonge-vijf-miljard-uitgegeven-geen-bonnetjes-rekenkamer
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Miljarden Peter????
 • petra damme

  1 jaar geleden
  helemaal gelijk peter misschien ook minder kinderbijslag om de leraar te betalen is toch de toekomst van jouw kind
 • Peter Driessen

  1 jaar geleden
  Er zijn miljarden verdwenen met de mondkapjeszwendel (Sywert van Lienden en consorten) maar als de verpleegkundigen een klein beetje (te weinig) extra salaris willen moeten de burgers bijspringen? Ik heb het gevoel dat ik bedrogen uitkom als burger.
 1. CDA bepleit verbod op mobieltje in klas basis- en middelbare school
  6

  CDA bepleit verbod op mobieltje in klas basis- en middelbare school

  Mobiele telefoons moeten worden verboden in klaslokalen van basis- en middelbare scholen, vindt het CDA. Veel scholen hebben al regels om het gebruik van mobieltjes in de klas tegen te gaan, maar dat is nu een lappendeken dat leidt tot onduidelijkheid en discussies. Daarom is het beter om landelijk een wettelijke norm te stellen en het daarna aan scholen zelf over te laten hoe ze dit verbod in de praktijk invullen, meldt een CDA-woordvoerder na een bericht van RTL Nieuws.