Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Kind toeslagouder krijgt ‘steun in de rug’ tot 10.000 euro: ‘Mijn leven is al verwoest’

erkenning leedBehalve hun ouders krijgen ook de kinderen in de toeslagenaffaire geld van de overheid. Al moeten ze er nog wel even op wachten en wordt er in hun geval niet gesproken van ‘compensatie’. De kinderen mochten zelf meedenken over de vergoeding.

5 reacties

 • petra damme

  1 maand geleden
  belachelijk wat moet een kind met dat geld gaat toch naar de ouders ze blijven maar strooien het gaat een keer verkeerd
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Dit is niet te bevatten voor de normale nederlander, de overheid strooit maar met geld en de veroorzaker van al de ellende, die er is aangericht probeert op deze wijze de gedupeerden om te kopen. Man neem het voorbeeld van Asscher en treed af. Ook dienen er verkiezingen te komen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Hoezo horen die kinderen geld te omtvangen het zijn toch de ouders die getroffen zijn door de rutte blamage.
 • Joyce Rosendaal

  1 maand geleden
  En nog steeds voelt Rutte er niets voor om op te stappen want hij vindt dat hij alles goed doet. Ze hebben gezinnen, kinderen de vernieling in geholpen. Heel jeugdzorg moet op de schop. Mensen met inzicht en verstand moeten aan het werk en niet kortzichtige die veroordelen. Er zitten echt te veel incompetente mensen in het kabinet en bij jeugdzorg. Kletsen ja dat kunnen ze, nu nog waar maken. Bah
 • M. van Dichteren

  1 maand geleden
  Goede nazorg en ondersteuning, kan geen geldbedrag tegenop. Willens en weten deze mensen op alle vlakken de vernieling in helpen. Met medeweten van politiek den Haag.