Klaver gaat niet toegeven op asiel

videoEen breekpunt noemt hij niet, maar GroenLinks-leider Jesse Klaver wil niet toegeven aan ‘rechtse partijen’ als het gaat om asiel. Dat zei hij vanmiddag in de derde aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Klaver rekent daarbij op D66-leider Sigrid Kaag met wie zijn band ‘100 procent beter is’ dan met Alexander Pechtold. 

6 reacties

 • Michel Niesten

  5 maanden geleden
  Mijn vriendin is vluchtelinge en zit in de asielprocedure. Daardoor zie ik ook meer hun kant van het verhaal. Ik ben niet voor het eindeloos opvangen van asielzoekers. Maar ik zou er nu voor pleiten nu een stop op de asiel-instroom te zetten tot de wachtlijsten van meer dan 2 jaar zijn opgelost. Zodra deze zijn weggewerkt mogen de deuren weer open. Op zo’n manier dan de IND het aan kan, en asielzoekers binnen 1-2 maanden uitsluitsel hebben. En de uitzet van uitgeprocedeerden moet geregeld zijn
 • cris Melser

  5 maanden geleden
  Echte vluchtelingen moet je helpen, Maar al die zogenaamde Migranten die hier heen komen om een nieuwe leven op te bouwen op de kosten van de Nederlandse belasting betalers die moet je gewoon weigeren, mijn Opa kwam ook hierheen om een nieuw leven op te bouwen maar wel met eigen geld en met succes, voortaan worden de nep Asielzoekers die kansloos zijn gewoon Migranten genoemd om het minder erg klinkt als Asielzoeker en het moet doen lijken dat Migraten slagen in Nederland wat niet het geval is.
 • Marjolein Arentsen

  5 maanden geleden
  Marjolein Arentsen Eindelijk een menselijke gedachte!
 • Marjolein Arentsen

  5 maanden geleden
  Eindelijk een verstandige gedachte!
 • Robin Mulder

  5 maanden geleden
  Uitgeprocedeerde azielzoekers moeten onderdak krijgen volgens Klaver.Nee ze zijn uitgeprocedeerd en gaan dus het land uit want er is geen enkele reden om ze hier nog langer onderdak te verlenen!