Na veel betalingsproblemen voor lage inkomens hebben nu ook middeninkomens moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.
Volledig scherm
Na veel betalingsproblemen voor lage inkomens hebben nu ook middeninkomens moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. © ANP / AFP

Meerderheid middeninkomens heeft geldzorgen: vooral betalen boodschappen problematisch

De zorgen over het kunnen betalen van de rekeningen zijn groter dan ooit. Lagere inkomens hebben maandelijks vaak honderden euro’s overheidssteun nodig om rond te komen. Maar inmiddels heeft ook de meerderheid van de middeninkomens flinke geldzorgen.

12 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Johan Derksen dan geef je die drie te veel eer en dat zijn die lieden niet waard.
 • Johan Derksen

  1 maand geleden
  @ Johann Janssen : ik vind , dat deze drie net Robin Hood zijn , maar dan in spiegelbeeld : stelen van de armen en geven aan de rijken !!!
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Johan Derksen ik zou iedere nederlander noemen die getroffen wordt door deze crisis laae nederlanders vanaf het minumum tot aan de rijken hebben er last van. het klopt dat het diefstal is dat de twee groepen moedwillig wordt aangedaan. lijkt op de jaren van onderdrukking van staat/kerk en werkgevers.
 • Johan Derksen

  1 maand geleden
  nou dat de benzineprijs nog zo hoog staat komt mede door dat kwartje van kok ( toen der tijd zou het tijdelijk zijn tot op heden zit het er nog op ) dat scheelt al een aardige slok op de onkosten van benzine, snap trouwens niet dat werkend Nederland dit nog pikt dit vind ik reinste diefstal, maar daar moet je overheid voor zijn om dat te mogen !!! en dat is mijn mening !!!!
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Anton van Driel klop als een bus die lieden piepen nu het hardst.