Herman Tjeenk Willink tijdens een persconferentie over zijn eindverslag gedurende de formatie.
Volledig scherm
Herman Tjeenk Willink tijdens een persconferentie over zijn eindverslag gedurende de formatie. © ANP

Minister van Staat Tjeenk Willink: FVD’er Van Houwelingen ‘bedreigt hele politieke stelsel’

tribunaalrelDe dreigende woorden van FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen aan het adres van zijn D66-collega Sjoerd Sjoerdsma zijn ‘weer een stapje in de betonrot die onze democratische rechtsorde uitholt.’ Dat heeft Herman Tjeenk Willink, minister van staat en voormalig vicevoorzitter van de Raad van State, gezegd in het radioprogramma Met het oog op morgen.

9 reacties

 • K. van Essen

  2 maanden geleden
  @m bruijn - Er is geen enkel excuus voor dit soort gedrag. Dit soort gedrag wordt in het wetboek van strafrecht omschreven als bedreiging. Als je dit achterlijke gedrag vertoond in het bedrijfsleven wordt je op staande voet ontslagen en wordt er aangifte gedaan bij de politie. En dat moet bij deze idioot ook gebeuren. En vooral geen wachtgeld. Laat hem maar een bijstandsuitkering nemen. Ze worden steeds gekker bij die partij.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  En Hoe is dit zover gekomen? dat er zo'n partij in opkomst is. vraag dit maar aan de vorige regeerders Balkennende en natuurlijk Rutte deze lieden hebben samen met hun partijen voor de stemming gezorgd dat er nu rondwaart in dit land.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  De politiek wordt eens een spiegeltje voorgehouden. En ze schrikken zich rot.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Wat een waardeloze reacties hier, wat er in de 2e kamer gebeurde slaat nergens op, FvD moet zich ronduit schamen net als haar kiezers.
 • Burth Romanski

  2 maanden geleden
  In Nederland hebben wij nog geen Engelse taferelen maar het gaat langzaam maar zeker wel die kant http://op.Men moet elkander wel de les kunnen nemen maar er zijn wel ongeschreven grenzen aan.Jammer maar we waar, Dhr Sjoerdsma heeft toch ook wel Boter op zijn hoofd.