Na OMT-overleg ziet het er beter uit voor horeca, cultuur en sport: ‘Plaatjes zijn gunstiger’

LOCKDOWN/videoHet ziet er goed uit voor horeca, cultuur, sport en evenementen. Door de mildere omikronvariant lijkt er meer ruimte om extra te versoepelen, blijkt na OMT-overleg over de nieuwste RIVM-prognoses. De druk op heropening neemt ondertussen enorm toe. ‘Het moet zo spoedig mogelijk'. 

3 reacties

 • Pieter Zeeuw

  4 maanden geleden
  Komt goed uit Viv, ik werk in de kroeg met gezond verstand dus zonder mondkapje.
 • Vivian Hansen

  4 maanden geleden
  Wel raar, niet naar je werk maar wel naar de kroeg.
 • fred vleeming

  4 maanden geleden
  Ik denk dat alles weer open kan, mits mondkapje 1,5 meter afstand etc. Daarnaast nog wel een sluiting tussen 22.00 en 05.00. Als mensen niet voldoende afstand houden etc (o.a. winkelgebieden op zaterdag ) dan die gebieden (evt tijdelijk) sluiten . Verder moet iedereen zijn/haar gezonde verstand gebruiken.
 1. De ‘oorlogsheld’ Zelenski heeft ook een heel duister kantje
  Podcast Politiek dichtbij

  De ‘oorlogs­held’ Zelenski heeft ook een heel duister kantje

  Hoe zat het nou met die sms’jes van Rutte op die stokoude Nokia 301, wilde de Tweede Kamer weten deze week. Helderheid kwam er niet, want met het wantrouwen tegen de premier, de richtlijn én de archiefwet loopt er van alles door elkaar. Ondertussen verscheen een pikant boek over president Zelenski dat ook de schijnwerper zet op zijn duistere verleden, hoezeer hij momenteel ook in de smaak valt bij westerse politici.