Informateur Johan Remkes verlaat het gebouw van de Tweede Kamer na afloop van gesprekken over de kabinetsformatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Informateur Johan Remkes verlaat het gebouw van de Tweede Kamer na afloop van gesprekken over de kabinetsformatie. © ANP

Nieuwe verkiezingen worden niet langer uitgesloten: ‘Zou een schande zijn’

FormatieVoor het eerst wordt er aan het Binnenhof openlijk (én met enige angst) gesproken over nieuwe verkiezingen, nu de formatie hopeloos voortsukkelt.

8 reacties

 • Ans Brouwer

  4 dagen geleden
  Mooi op naar de stem bus, want wat een ongelofelijke soap is het in Den Haag. Schamen moeten ze zich daar , dit regeert ons land. Nou dat is ook te zien politie, onderwijs, zorg allemaal mensen te kort. schreeuwen dat er geld te kort is in de zorg. Nou als ze daar eerst een beginnen met patienten die genezen zijn niet nog 5 x terug te willen zien zou dat al aanzienlijk schelen. Want het blijkt eenmaal bij arts psychiater of specialist aan buro er niet meer vanaf te komen .
 • Johan Jansen

  7 dagen geleden
  @Mattie Veld niet zo denegerend over deze partijen er zijn burgers die met ze weglopen.
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  FvD en PVV regeren? Als je het land nog sneller naar de afgrond wilt hebben dan moet je dat willen ja! Ja21 lijkt me iets gematigder.
 • petra damme

  1 week geleden
  laat maar komen dan weet ik zeker dat kaag niet gaat regeren. ik ben geen voorstander van de PVV en ja 21 maar van mijn mogen ze het proberen
 • F.H Wouters

  1 week geleden
  Had veel eerder moeten gebeuren. Nu moet de Rutte (VVD) en Kaag (D66) maar eens een paar toontjes lager zingen. Er moet maar eens "eerlijk" politiek worden bedreven, niet het achterbakse gedoe.Ben geen voorstander van PVV en FvD, maar laten zij het heft maar eens in handen nemen en een paar jaar aan de touwtjes trekken.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.