Ook nieuwe coronaminister sceptisch over snel einde lockdown: ‘Er is heel weinig ruimte’

VideoHet OMT en de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers zien weinig ruimte om veel te versoepelen later deze week. De aantallen stijgen hard, er is nog veel onzeker over de precieze gevolgen in de ziekenhuizen, stellen ze. 

40 reacties

 • Mattie Veld

  1 week geleden
  Omikron is waarschijnlijk inderdaad minder ziekmakend, maar het probleem is dat de gevallen die wel naar het ziekenhuis moeten misschien allemaal tegelijk komen. Je kunt dan wel gaan beweren dat het niet waar is, maar wie krijgt straks dan de schuld?
 • Evelien Ta

  1 week geleden
  Als ik de bijgeplaatst foto zie, lijkt het mij dat ze gevaarlijk dicht op elkaar zitten. In iedergeval geen 1.5 meter. Of geldt dat niet als je minister bent?
 • Johann Janssen

  1 week geleden
  Ga naar de stembus met de komende verkiezingen en geef daar je mening door de zittende partijen de rug toe te keren kom eindelijk eens op voor jezelf.
 • Tony Versluis

  1 week geleden
  Nederland doet raar.... Ernst Kuipers die een uitzondering maakt bij zijn werkgever om te kunnen blijven fitnessen. Zorgen om corona uitbraak bij Zorgpersoneel, die ook nieuwjaar hebben gevierd en waar kinderen gewoon naar school gaan (bewezen corona haard). Nieuwe variant overal bewezen in de wereld dat het milder is en minder ziekenhuisopnames maar niet door onze specialisten....... Shoppen en uit eten in Duitsland (en België) doen we al, nu gaan we straks ook nog sporten etc.
 • Marieke Vonk

  1 week geleden
  Ga dan protesteren..daar zie je al veel langer de mensen staan die zien dat zaken niet ok zijn..sluit je aan !