Op tv probeert Rutte formatie vlot te trekken, Omtzigt bereid tot gesprek

VideoVia een tv-optreden bij Nieuwsuur deed VVD-leider Mark Rutte gisteravond (maandag) een poging de formatie op de rails te houden, mede door een hand in eigen boezem te steken. Om het wantrouwen aan zijn adres weg te nemen, erkende Rutte dat ‘zaken anders moeten’.

3 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Mark Rutte heeft toch echt een plaat voor z,n kop...! iedere keer weer de onschuldige pias uithangen gaat hem goed af , en zijn er nu echt nog mensen die in deze gladde praatjes trappen...? dat zijn dan vast ook die mensen die zo dom zijn en keer op keer worden opgelicht aan de deur of via internet , het word de hoogste tijd dat we het boek ,,,Mark Rutte,, dicht doen..! en het bij het oud papier aan de straat zetten...! zo snel mogelijk..!
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  hier is maar een ding op zijn plaats en dat is gewoon erkennen, dat hij is uitgeregeerd. Rutte is uitgeregeerd en dient gewoon op te stappen. wat de CDA, GL en PVDA betreft als zij stemmen kwijt willen krijgen tonen zij hun lef en breken met de grootste Pinokkio die Nederland ooit heeft gehad. Men heeft toch ook nog principes of zijn wij allen ja-ruttes geworden!
 • Bertje

  1 maand geleden
  Volgens de kiesraad zijn er in maart 10.462.77 stemmen uitgebracht. Daarvan waren er 2.279.130 voor de partij van Mark de Leugehenaer. Dat betekent dat er 8.183.547 mensen niet op de VVD hebben gestemd. En dat is volgens mij een ruime meerderheid. Denk daar maar eens over na ......! En dan om via de media i.p.v. in de 2de kamer zijn populariteit te herwinnen is ook bedenkelijk. Overigens bleek hij weer een meester in het geven van nietszeggende antwoorden.