Opnieuw formatieblunder: CU-leider Segers laat akkoord VVD en CDA slingeren in trein

VIDEOChristenUnie-leider Gert-Jan Segers heeft een document rond de formatie laten liggen in de trein. Daar werd het gevonden door iemand, die het doorspeelde aan de Volkskrant. Uit de stukken blijkt dat VVD en CDA eind september al samen een aanzet tot een regeerakkoord hebben geschreven. Daarin pleiten zij voor forse maatregelen om de woningnood te bestrijden, voor een ambitieus klimaatbeleid en een miljardenfonds voor het uitkopen van boeren.

18 reacties

 • annie van horssen

  2 jaar geleden
  het begint zo langzamerhand op een derde wereldland te lijken
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  @H. Roberts omdat het alternatief zoals extreem rechts nog veel slechter voor ons is.
 • Gerry Rutten

  2 jaar geleden
  Dit stelletje onbenullen blijven gewoon weer 4 jaar zitten, blijkbaar is dat wat we willen in dit land.
 • Jan Lamers

  2 jaar geleden
  Als je het een beetje volgt dan heeft een demissionair kabinet / regering alleen maar voordelen, je kun doen en laten wat je wilt want weggestuurd ben al. Vorm je nu een nieuw kabinet / regering wordt je, door alle maatregelen die in het verschiet liggen, weer weggestuurd en daar zit niemand op te wachten. Dus, voordelen te over. 😵‍💫
 • F.H Wouters

  2 jaar geleden
  Je wordt besodemieterd waar je bijna bij bent. Hoe geloofwaardig is het demissionaire kabinet nog. Wij maar denken dat er nog geformeerd moet worden, maar eigenlijk is alles al in kannen en kruiken. Hoop van harte dat ze Kerst 2022 niet halen. Of zoals Van der Velden schrijft: "functie elders!"