Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Brunopress

Özcan Akyol over Wilders: ‘Kansloos en betekenisloos, Knoops laat zich voor zijn karretje spannen’

Er was een boze tweet van Geert Wilders, een verzoek tot rectificatie van advocaat Geert-Jan Knoops en een mediastormpje. En daarna... helemaal niets. Özcan Akyol verbaast zich over de gang van zaken nadat hij met een uitspraak bij VI Vandaag de woede van de PVV-leider wekte. ‘Wilders klaagt dat hij niet gehoord wordt. Vind je het gek, als je zo infantiel politiek bedrijft?’

19 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Rutte moet vrezen voor herhaling van debacle met dividendbelasting. en ook hier gaat hij dus weer de mist in.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Ceciel Buijser nou het heeft toch tot een ding geleid, dat rutte weer eens compleet mis zat die man stapelt de ene fout boven op het andere en dat gaat bij de volgende verkiezingen stemmen kosten. die dan gaan naar de PVV en JA21.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  het wordt nu toch zeker even tijd, dat rutte Wilders excuses aan gaat bieden. wie zat er eigenlijk fout tijdens het debat en de pvv maar zwart blijven maken.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  @Johann, ik moet misschien even duidelijk maken wat ik met sounbitepolitiek bedoel. Wat het is: een punt maken, het liefst in smeuiige bewoordingen, reuring veroorzaken, dit op Twitter knallen en er vervolgens niet meer op terug komen. Wilders is daar heel goed in. Maar het leidt tot niks niemendal.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Iedere rechter haalt een streep door de beweringen van de heer Akyol. Wilders zegt dat iemand met een dubbele nationaliteit niet mag stemmen. Een moslim met één nationaliteit mag dus gewoon stemmen. Systeem van syllogisme, majorpremisse, minorpremisse: conclusie. De conclusie van Eus, maar niet heus, rammelt op een kilometer afstand. Zijn beweringen zijn giftiger dan die van Wilders. Zal wel met zijn verleden als overvaller te maken hebben. Schrijf daar eens een column over.
 1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.