Parlementaire enquête naar gaswinning Groningen begint met verhoren: onderzoek onder tijdsdruk

met videoDe parlementaire enquêtecommissie die onderzoek doet naar de aardgaswinning in Groningen begint met haar openbare verhoren. Er is haast, want de volgende enquêtes staan al te trappelen om ook te beginnen.

2 reacties

  • Gerrit Louter

    2 maanden geleden
    Als een gewoon normaal bedrijf , een directie had die net zo veel fouten en miskleunen hadden gemaakt als deze regering...was het bedrijf allang ter ziele geweest , maar deze regering met deze directie moddert maar door , miskleun op miskleun , en dat moet de Nederlandse burger allemaal maar slikken...? ik denk dat met dit huidige stikstof beleid , het net die druppel is die de emmer doet overlopen..! het merendeel van de Nederlandse burgers zijn deze regering helemaal zat...!
  • Johann Janssen

    2 maanden geleden
    moet er een onderzoek komen naar het valen van de overheid. denk, dat hier de groningers en de rest van dit land niets aan heeft. de politiek kan beter bekennen dat ze gefaald hebben en horen over te gaan tot het aflossen van hun beloften dat hun woningen worden hersteld. ook dienen ze die mensen niet langer voor de gek te houden, dat dat gasveld gaat sluiten.