Pieter Omtzigt én slachtoffers toeslagenaffaire mogen meepraten over formatie

VIDEODe formerende partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie willen binnenkort om tafel met Kamerlid Pieter Omtzigt, ouders van de toeslagenaffaire en de top van de Belastingdienst, het UWV en De Nederlandse Bank. Dat hebben informateurs Wouter Koolmees (D66) en Johan Remkes (VVD) vanmiddag gezegd op een persconferentie.

9 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  jammer, dat er nu geen verkiezingen komen! Er zou van de zittende onprofessionele politici geen enkele meer op hun plek weer kunnen keren.
 • H. Jager

  1 maand geleden
  Pak de directeuren generaals, hoofden van posten, en staat secretarissen , van financien maar eens strafrechtelijk aan, de klokken luider van de belastingdienst ving overal bot, tot hij pieter omtzicht persoonlijk inlichtte, als laatste strohalm, en toen was heel leiden in last en werd er een onderzoek ingesteld , maar bovenstaande hoge pieten hebben overal weer mooie baantjes, en de gedupeerden staan machteloos aan de kant Waardeloze bende in nederland alles moest in de doofpot worden gestopt !
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  dan gaat de soap nog langer duren. wanneer zijn wij aan zet en komen er verkiezingen al dat praten levert niets op daar zijn ze al sinds maart mee bezig en het begint toch echt wel op een Belgisch toneel te lijken.
 • tgm beuningen

  1 maand geleden
  Werk maken van een nieuwe bestuurscultuur: meer verdeel en heers....
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Al is deleugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. Nieuwe verkiezingen is de enigste oplossing.
 1. Extra coronamaatregelen dreigen op vervroegde persconferentie: ‘Alles ligt op tafel’
  VIDEO

  Extra coronamaat­re­ge­len dreigen op vervroegde persconfe­ren­tie: ‘Alles ligt op tafel’

  Nu de coronagrafieken blijven exploderen, houden diverse Haagse bronnen sterk rekening met een vervroegde persconferentie over extra restricties. Vandaag wordt het kernteam van het kabinet door OMT-voorzitter Jaap van Dissel bijgepraat over de stand van zaken. IC-voorman Diederik Gommers vindt nu ‘keiharde maatregelen’ nodig. ‘Anders zitten we over tien dagen in code zwart’. Een woordvoerder van het OMT liet weten dat het gesprek vooralsnog niet wordt vervroegd.