Pieter Omtzigt én slachtoffers toeslagenaffaire mogen meepraten over formatie

VIDEODe formerende partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie willen binnenkort om tafel met Kamerlid Pieter Omtzigt, ouders van de toeslagenaffaire en de top van de Belastingdienst, het UWV en De Nederlandse Bank. Dat hebben informateurs Wouter Koolmees (D66) en Johan Remkes (VVD) vanmiddag gezegd op een persconferentie.

7 reacties

 • H. Jager

  1 jaar geleden
  Pak de directeuren generaals, hoofden van posten, en staat secretarissen , van financien maar eens strafrechtelijk aan, de klokken luider van de belastingdienst ving overal bot, tot hij pieter omtzicht persoonlijk inlichtte, als laatste strohalm, en toen was heel leiden in last en werd er een onderzoek ingesteld , maar bovenstaande hoge pieten hebben overal weer mooie baantjes, en de gedupeerden staan machteloos aan de kant Waardeloze bende in nederland alles moest in de doofpot worden gestopt !
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Werk maken van een nieuwe bestuurscultuur: meer verdeel en heers....
 • Antoon Blij

  1 jaar geleden
  Al is deleugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. Nieuwe verkiezingen is de enigste oplossing.
 • Marie-Louise Walter

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd dat het aantal partijen drastisch naar beneden toe bijgesteld wordt. Vijf partijen lijken mij meer dan genoeg. Dan gaat het vormen van een regering ook wat sneller??!
 • Edwin Hinloopen

  1 jaar geleden
  Kerst 2021?