Ploumen: Verhoging minimumloon is breekpunt voor PvdA en ‘nog geen gelopen race’

videoVoor de PvdA is een flink hoger minimumloon een breekpunt aan de formatietafel. ,,Het is nog geen gelopen race”, zei lijsttrekker Lilianne Ploumen vanmiddag in de eerste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.     

10 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  verhoging AOW, minimumloon en verlaging van de zorgpremies is dit niet te hoog gegrepen? probeert deze partij om hiermee stemmers te lokken om hen dan massaal de rug toe te keren zoals zo vaak is gebeurt in het verleden.
 • josz Grootveld

  2 maanden geleden
  Ga belasting heffen op consumptie ipv op arbeid.
 • joop van ijzendoorn

  2 maanden geleden
  De partij van de beloftes die mede verantwoordelijk is voor privatisering, voor massa immigratie, voor onzinnige subsidies aan allochtonen, voor dubbele paspoorten en die thee en koffiedrinken met allochtonen tot nationaal tijdverdrijf hebben gemaakt.
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Met het verhogen van minimumloon jaag je de ondernemers op hogere kosten. En dat in Coronatijd. Hef minder belastingen als overheid zodat er meer netto overblijft. Betere oplossing.
 • KERKHOFF

  2 maanden geleden
  Elke keer als het loon 1 procent stijgt worden de huizen 5 procent duurder. Wie is de PVDA nu voor de gek aan het houden? Banken gave 5 x het jaar inkomen als hypotheek. Makelaars en assurantie adviseurs hebben hier jaren lang al gebruik van gemaakt.
 1. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

 2. Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop
  Play

  Auto rechtdoor over rotonde, eindigt op de kop