Premier Rutte: ‘Weinig optimistisch over versoepeling coronamaatregelen’

VideoPremier Mark Rutte is ‘weinig optimistisch’ over of er versoepelingen mogelijk zijn aan het einde van de huidige lockdown op 2 maart. ,,Ik ben er niet heel vrolijk over’’, zei hij vanmiddag in de Tweede Kamer.

7 reacties

 • Ans Brouwer

  3 maanden geleden
  Genoeg is genoeg deze man gaat nooit uit zichzelf het land open gooien . Wij Nederlanders moeten daarvoor gaan zorgen, is niet gek als er later weer rellen gaan komen. Dit roepen ze gewoon af in Den Haag de mensen zijn er wel klaar mee .
 • wilma beek

  3 maanden geleden
  Men Rutte is dat de straf omdat ze tegen uw beleid zijn ingegaan????????
 • Guido Lueb

  3 maanden geleden
  Vindt dit absurd elke keer maar weer verzinnen zo gaat Nederland naar de klote dus al die maatregelen helpen niet dus gewoon alles open gooien dit heeft met n new world orther temaken enzo
 • Pieter Zeeuw

  3 maanden geleden
  Deze egotrippende charlatan moet snel wat anders gaan doen. Sowieso moet je niet langer dan 8 á 10 jaar op een macht bestuursfunctie blijven zitten, dat kan niemand aan. Dat de man dat zelf niet begrijpt, zegt heel veel over de man zelf. Als systeemverantwoordelijke heeft hij de Trias Politica om zeep geholpen en wetgeving naar eigen believen ingezet. Zum Kotschen is het!
 • Pieter Zeeuw

  3 maanden geleden
  Een dictator die de Trias Politica (De onafhankelijke rechtspraak) al zichtbaar heeft afgeschaft tijdens de Toeslagen affaire, doet dit gewoon bij de Avondklok nog een keer. Klasse Justitie ten top!
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'