De Surinaamse president Chan Santokhi spreekt de Staten-Generaal toe in de Ridderzaal aan het Binnenhof. Het is de eerste keer in dertien jaar dat een Surinaamse president Nederland bezoekt.
Volledig scherm
De Surinaamse president Chan Santokhi spreekt de Staten-Generaal toe in de Ridderzaal aan het Binnenhof. Het is de eerste keer in dertien jaar dat een Surinaamse president Nederland bezoekt. © ANP/Marco de Swart

President Santokhi vraagt om investeringen voor noodlijdend Suriname: ‘Schuld is als zwaard van Damocles’

De Surinaamse president Chan Santokhi doet een beroep op Nederlandse bedrijven om te investeren in zijn land. Hij ziet vooral kansen in de agrarische sector en wegenbouw. ,,Mijn land heeft een aantrekkelijk investeringsklimaat”, zei Santokhi vandaag in een toespraak voor leden van de Eerste en Tweede Kamer.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.