Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven.
Volledig scherm
Een drukke winkelstraat. Het demissionaire kabinet wil, nu het economische tij eigenlijk best meezit na de coronacrisis, burgers ook iets meer te besteden geven. © Hollandse Hoogte / David Rozing

Prinsjesdag: Meeste Nederlanders gaan er niet op achteruit volgend jaar

De meeste Nederlanders moeten volgend jaar iets meer te besteden hebben, of in elk geval niet minder. Dat blijkt uit uitgelekte plannen van het demissionaire kabinet, die ingezien zijn door deze site. 

3 reacties

 • F.H Wouters

  1 jaar geleden
  Iedereen gaat erop vooruit. Gepensioneerden gaan erop achteruit; deze groep -waaronder ik ook behoor- draagt toch niets meer bij aan de economie. Die hebben het volgens Rutte en de zijnen het tóch goed?? Maar ook gepensioneerden moeten ook levensmiddelen kopen. Niet alle gepensioneerden hebben een buffer van tonnen!
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Ook hier worden we weer voorgelogen..! alles word duurder...! de auto is nog steeds de grootste melkkoe , en ook vernomen dat de pensioen uitkeringen er ieder jaar een paar procenten op achteruit gaan...! dat gehele Prinsjesdag theater is een groot toneel spel , onze Koning mag een verklaring voorlezen dat door anderen is geschreven , en moet dingen vertellen waar hij misschien zelf helemaal niet achter staat...! dus laten we gewoon stoppen met deze waan voorstelling...!
 • petra damme

  1 jaar geleden
  ja ja alles wordt duurder. mijn loon niets erbij en de regering is maar aan het uitdelen wie gaat dat betalen? de burger