PvdA en GroenLinks willen als één blok de formatie in: ‘Dit is iets groots’

videoDe PvdA en GroenLinks willen daadwerkelijk samen de formatie in, als één onderhandelingsteam en met één fractie in de Tweede Kamer als het over de kabinetsvorming gaat. ,,Er is iets bijzonders gebeurd, de samenwerking is innig geworden.’’ Toch is dit voor de VVD niet genoeg, laat een partijwoordvoerder weten. ,,Dit verandert onze positie niet.’’

20 reacties

 • Johann Janssen

  9 maanden geleden
  de democratie is kapot gemaakt en dat wordt vandaag bevestigd als de pvda en GL samengaan. de holle teksten die er worden gesproken zijn niet langer geloofwaardig en je stem die hoef je niet meer uit te brengen, omdat het geloof compleet weg is gevaagd.
 • Gerrit Louter

  9 maanden geleden
  Als men uitgaat van het aantal stemmen die zijn uit gebracht op sommige politieke partijen komen die helemaal niet aan bod , dus...waarvoor gaan we eigenlijk nog stemmen...? achteraf worden er toch onderling vieze spelletjes gespeeld en worden de kiezers gewoon belazerd....! en dat noemen ze dus in Den Haag democraties...?
 • Johann Janssen

  9 maanden geleden
  wat ik gisteren bij op1 hoorde is dit niet de bedoeling van de pvda achterban en is hier het laatste woord nog niet over gezegd.
 • petra damme

  9 maanden geleden
  Nederland heeft toch niet gekozen voor PVDA en Groen Links ? Rutten luister te veel naar kaag
 • Henk Hesseling

  9 maanden geleden
  Samenwerken is prima. Maar waarom nog niet even gewoon afwachten? Dan blijkt dat er niks te formeren valt en moeten er nieuwe verkiezingen komen. Het CDA wordt dan geminimaliseerd en ik neem aan dat het voor de Nederlanders duidelijk is dat voor de leugenachtige VVD inmiddels geen plek meer is