PvdA en GroenLinks willen formeren, voor ChristenUnie hoeft het niet meer

video'sDe linkse partijen PvdA en GroenLinks zijn enthousiast over het formatiedocument dat VVD en D66 de afgelopen weken hebben geschreven, zo bleek gisteren. Bij de ChristenUnie is de lol er juist af: die partij baalt van de afwijzing door D66-leider Sigrid Kaag.

2 reacties

 • de Groot

  1 jaar geleden
  Absurd dat VVD eerst wil vasthouden aan het CDA vervolgens maximaal 1 linkse partij erbij. Oftewel wie mee wil doen mag dat alleen als wij het voor het zeggen hebben. Als er nieuwe verkiezingen komen staat CDA op 10 zetels, bescheidenheid zou deze partij passen.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  als de pvda/gl dit doorzet weet ik zeker, dat ze dit massaal aangerekend gaat worden met de komende verkiezingen. er is maar een oplossing om uit deze soap te komen en dat zijn verkiezingen het wordt dan ook tijd dat die eer komen.
 1. Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija
  podcast

  Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija

  De nieuwe en de vorige Tweede Kamervoorzitter kregen het deze week aan de stok, nadat in het geheim een onderzoek naar klachten over Khadija Arib (PvdA) bleek te zijn uitgevoerd. De ruzie ging gepaard met felle beschuldigingen, maar wat gebeurde en nou achter de schermen? En terwijl die twist de gemoederen bezig heeft gehouden, is een nog explosiever dossier in de laatste fase: Johan Remkes komt woensdag met zijn bevindingen over de stikstofcrisis.