Reizen Portugal, Canarische eilanden en Cyprus afgeraden

videoVoor het hele vasteland van Portugal gaat vanaf vrijdag het advies gelden om alleen te reizen in noodzakelijke situaties. Ook voor de Canarische eilanden en de Balearen (onder andere Ibiza en Mallorca) in Spanje wordt het reisadvies aangescherpt, datzelfde geldt ook voor Cyprus.

2 reacties

 • petra damme

  3 maanden geleden
  raar net terug uit de balearen er zijn beperkingen maar allemaal super geregeld testen in het hotel hotel personeel wordt iedere 3 dagen getest de rest vd regels zijn het zelfde als hier 1,5 meter afstand gezin mag samen aan tafel de rest 2 besmetting is lager dan nederland maar kreta waar de jeugd heen gaat is geel dat snap ik niet ze kunnen beter daar op oranje zetten dan de balearen als de jeugd terug komt ???
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Je kiest toch zelf voor het risico, dan moet je de gevolgen ervan ook maar dragen.
 1. Kunnen we nu wel of niet op vakantie? Dit zeggen de reisorganisaties
  PREMIUM
  Corona-eisen

  Kunnen we nu wel of niet op vakantie? Dit zeggen de reisorgani­sa­ties

  Door de groeiende wirwar van corona-eisen die steeds meer Europese landen vanwege de oprukkende deltavariant stellen, raken Nederlandse vakantiegangers de draad compleet kwijt. En de verwarring wordt donderdag nog groter als het Europese RIVM ons land op code rood zet. Gaan we of blijven we thuis? Duizenden Nederlandse gezinnen tobben met die vraag nu Frankrijk strengere coronaregels afkondigt. ,,We gaan tóch, we zijn allemaal zo ontzettend aan vakantie toe.’’