Remkes: 500 tot 600 grote stikstofvervuilers moeten binnen een jaar worden aangepakt

met video'sStikstofbemiddelaar Johan Remkes vindt dat het kabinet na jaren van 'zwalkend beleid’ razendsnel in actie moet komen om te voorkomen dat Nederland op slot wordt gezet. Binnen een jaar moeten 500 tot 600 bedrijven drastisch stikstofuitstoot verminderen door uitkoop, verhuizen of andere bedrijfsvoering.

37 reacties

 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @Jj: Gefeliciteerd met uw ommekeer in denken. M'n reactie van enige tijd terug was een samenvatting van hetgeen u de laatste tijd heeft verkondigd. Uw reactie impliceert meteen dat uw uitspraken onzin zijn. Proficiat dus. Nu kan ik mijn tijd besteden aan andere belangrijke onderwerpen. Ik ben wel benieuwd naar uw ongetwijfeld opbouwende en relevante reactie. U zult me echter vast niet kwalijk nemen dat ik daar niet meer op zal reageren, m.a.w. ik gun u het laatste woord. Het ga u goed.
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @JJ: Doordrammen is uw sterkste kant, zoveel is wel duidelijk. Politiek benul is dat duidelijk niet. Alles wat er de laatste 12 jaar in uw ogen mis is gegaan op het bord van het laatste kabinet leggen is wel de grootst mogelijke onzin. Voor het gemak vergeet u de vorige kabinetten. Overigens, D'66 en VVD zijn nou net de partijen waar ik nog nooit op heb gestemd. En dat zal ook niet gebeuren in de toekomst. Dus ook wat dit betreft kletst u (weer eens) uit uw nek!
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @JJ: U blijft maar doorzeuren over D'66. Deze partij is niet Het Kabinet hoe vaak u ook het tegendeel beweert. Maar ja, eens te meer blijkt dat u zich nog nooit echt heeft verdiept in de politiek. U roept maar wat vanaf de zijlijn zonder ook maar één relevant argument aan te dragen. Te pas en vooral te onpas uw mening geven over wat voor onderwerp dan ook getuigt niet van zelfkennis.
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @JvdH: Wat u zegt slaat werkelijk nergens op. D'66 is niet DE regering. Voor de goede orde: er zijn nog 3 andere partijen die samen met D'66 de regering vormen en die getalsmatig sterker zijn. Uw opmerking dat D'66 de boerenstand wil halveren is totale onzin. En dan heb ik het nog niet eens over uw stupide redenering over alfa's en D'66.
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  @johann Janssen, jij gelukkig wel, je weet altijd overal zo goed aan te geven hoe het zit met prachtige onderbouwde verha.en. Laat me niet lachen