Rutte doet ‘klemmend beroep’ om toch na 21.00 uur binnen te blijven

VideoDe avondklok is nog steeds ‘nodig’ voor de bestrijding van het coronavirus, vindt premier Mark Rutte. ,,Ik roep iedereen op, met klem, om zich zoveel mogelijk aan de avondklok te houden.”

23 reacties

 • M Willems

  2 jaar geleden
  Iedereen heeft het over Rutte, Grabbenhaus, de Jong.. .. Maar deze toestand behelst toch niet alleen Nederland? Kijk om je heen. In de ons omringende landen gebeurt het precies zo. Ook zij zitten in een lockdown. Dit virus stopt niet bij de grens. Als iedereen zich nu eens aan de regels zou houden zijn we er het snelst vanaf. Maar helaas zijn er nog altijd individuen die denken het beter te weten.
 • robert jan de bruin

  2 jaar geleden
  Zo zinloos dit.......
 • Peter Looyenga

  2 jaar geleden
  En dan te bedenken dat dit al de tweede keer is dat dit gebeurd, de verplichte Corona test voor reizigers werd ook al op deze manier onderuit gehaald. Maar ja, daar trekt een beetje MP zich niks van aan...
 • Carel van ‘t Zand

  2 jaar geleden
  Rutte vertoont verdacht veel totalitaire trekjes met z’n doctrines. Hij is over de houdbaarheidsdatum. En er zullen nog wat lijken uit de kast komen rollen, 3 aanstaande parlementaire enquêtes zullen nog meer wanbeleid gaan aantonen. En nu weer dit gewauwel: 10% minder besmettingen door de avondklok... samen... Stoppen met deze poppenkast!
 • Robin Mulder

  2 jaar geleden
  De zoveelste blooper van het Rutte clubje en zijn(top) ambtenaren.Houdt dit dan nooit op en kan alleen maar alles eerst fout gaan?Incompetent op zijn minst.