Rutte en Kaag op ‘bedeltour’: ‘Koffie kunnen ze krijgen, maar gesprek zal niet lang duren’

met videoHet kabinet heeft steun nodig van oppositiepartijen om extra geld te kunnen uitgeven en gaten in de begroting te dichten. Het gebak en de koffie staan klaar, zeggen partijen, maar op goedkeuring hoeft premier Rutte niet een-twee-drie te rekenen.

4 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  en hier scheiden onze wegen. ik hoor het kaag nog zeggen. hoe geloofwaardig komt zij nu over? zij hoeven niet te gaan shoppen bij de oppositie de oppositie alle plannen kunnen ewoon worden uitgevoerd, want ze verdienen genoeg aan de al maar stijgende prijzen. dit kabinet is namelijk de lachende derde.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Hoe moet ik, in het licht van de geloofwaardigheid van de politiek, mijn actieve herinnering aan "hier scheiden onze wegen" plaatsen?
 • petra damme

  2 maanden geleden
  Hendrik ,helemaal gelijk
 • Hendrik Jan Willem

  2 maanden geleden
  Dit kabinet krijgt tientallen miljarden extra binnen door de gestegen energie en brandstof prijzen , het merendeel van deze stijging gaat immers naar de staatskas en wat te denken van de BTW inkomsten op de verhoogde supermarktprijzen, de zgn korting op de benzineprijs is een farce en de korting op gas gaat op 1 juni in als we geen gas meer verbruiken, we worden massaal bedonderd door een handjevol politici en de hele oppositie trapt erin