Rutte hoopvol over versoepelingen: ‘Horeca en cultuur gaan voor’

VIDEOPremier Mark Rutte is optimistisch over het verder loslaten van de lockdown. De cijfers over omikron zijn bemoedigend, zei hij in het coronadebat: ,,Dit geeft hoop op versoepelingen, met voorrang voor cultuur en horeca. Maar we moeten eerst de nieuwe cijfers zien.” 

13 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Anton van Driel jouw betoog klopt volledig. helaas zien sommigen dit niet in. Een ding is zeker en dat is dat deze premier niet funcioneert en z.s.m. mag vertrekken.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Anton van Driel dat zijn nogal een veronderstellingen, ik neem aan dat je ze ook kunt bewijzen. Alles gaat heus wel open, maar er zijn er een aantal die nog even een sneer willen uitdelen, want straks kan het misschien niet meer, althans niet meer op de man.
 • Bennie Hill

  4 maanden geleden
  Rutte heerst en verdeeld. Mag zeggen wat hij wil, wetende dat er geen een van zijn handpoppen tegenspreekt. Walgelijk dat dit allemaal kan. Ik hoop dat de horeca en cultuur weer open mogen, er is geen reden om langer dicht te blijven.
 • Marie-Louise Walter

  4 maanden geleden
  Nou, we zijn er met Kuipers niet op vooruit gegaan
 • Anton van Driel

  4 maanden geleden
  Mattie hou eens op met die drogredenen om totaal disfunctioneren goed te praten. Als ik solliciteer naar een baan en ik word aangenomen dan behoor ik te functioneren en doe ik dat niet dan kan ik mijn spullen pakken. Zo werkt het in de wereld van de werkenden. Wellicht heb je daar niet zoveel ervaring mee, dat kan.