Snoeiharde reacties op ‘amateuristisch’ kabinet: ‘Leider van ons land gaat er als een haas vandoor’

stikstofaanpakNa urenlang beraad sloot het kabinet een compromis over de verdere aanpak van het stikstofprobleem. Maar de uitleg van de leiders van de coalitiepartijen krijgt forse kritiek.

7 reacties

 • Erik van Lieshout

  2 maanden geleden
  Jezus wat een afgunst richting BBB, even voor de duidelijkheid. Het land heeft gesproken en is tegen het stikstof beleid van dit kabinet… De meeste stemmers hebben een duidelijk signaal afgegeven dat dit kabinet letterlijk op alles faalt
 • H. Arendsen

  2 maanden geleden
  @max, wat Verkoop jij n hoop onzin, bijzonder knap In de leer bij Rutte en co geweest ?
 • Max Höppener

  2 maanden geleden
  NYMBY en lekker populistich gekrakeel. |Goed kortzichtig blijven en geloven dat je met BBB en proteststemmen er mee weg komt. Natuurlijk lukt dat niet en krijgen we nog meer vertraging, en ondertussen hebben groepen als MOB en Extinction Rebellion nog meer houvast om olie op het vuur te deponeren. Het heeft geen zin om zo de hakken in het zand te zetten: Consensus met respect voor elkaar en de tijdlimieten. We moeten met ons allen over de zelfde brug en deur komen!
 • Ruud van der Wielen

  2 maanden geleden
  Rutte en zijn trawanten zijn totaal incompetent om nog verder prutsen, en denken dat ze de burger voor de gek kunnen houden. Totaal geen draagvlak meer. OPZOUTEN SAP!!!!!
 • Ron van Dijk

  2 maanden geleden
  Teveel jaren heeft Nederland de kop in het zand gestoken en de milieuproblemen niet serieus genomen. Nu moeten we een inhaalslag maken maar is half Nederland het er niet mee eens. En toch zal het moeten. Jammer genoeg valt er van de BBB weinig inzicht en medewerking te verwachten.