Soumaya Sahla.
Volledig scherm
Soumaya Sahla. © ANP / John van Hamond

Soumaya Sahla legt haar functie binnen de VVD neer: ‘Blijf VVD’er, maar commotie zit in de weg’

Soumaya Sahla legt haar functie als deradicaliserings-expert neer bij de VVD. Dat laat zij weten in een verklaring.

15 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  hoe bestaat het dat een terrorist bij een partij kan komen? als je in dit land maar een enkele overtreding hebt gemaakt of ergens hebt ingebroken krijg je meteen een stempel opgeplakt en kun je de rest van je carriere wel vergeten en kom je nergens meer voor in aanmerking.
 • Carel van ‘t Zand

  4 maanden geleden
  De familie van Bolkestein heeft verklaard niet bepaald gecharmeerd te zijn van deze dame. Een jonge vrouw met een terroristisch verleden die zich door een oudere machtige man overal mee naartoe liet slepen….. Het gezonde verstand is ver te zoeken bij de VVD. Wilders had hier wel degelijk een goed punt, ongeacht hoe hij het ventileert.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Mattie Veld wat ik ooit heb uitgereten. dat is niet te vergelijken met het gene deze juffrouw heeft uitgevogeld. dat was gezonde kattekwaad.
 • petra damme

  4 maanden geleden
  Hoe kan zij daar aan de slag? voor dit soort functies heb je een VOG verklaring nodig. VVD gesjoemeld?? Geert Wilders durfde het wel . Alleen zei het een beetje verkeerd,waardoor hij afgezeik werd door de rest vd partijen. maar heeft wel stof verspreid om over na te denken.
 • Gert Ramen

  4 maanden geleden
  Het is echt onvoorstelbaar dat een lid van notabene de Hofstadgroep werkzaam kan zijn in de politiek, zij moet toch een strafblad hebben? Menig burger die een strafblad heeft kan nooit te nimmer meer in aanmerking komen voor een overheidsfunctie. We hebben het hier over een terroristische organisatie, niet iemand die een kauwgombal heeft gestolen….