Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Te veel luchtfietsers in de Nederlandse politiek die types als Trump en Johnson willen nadoen

COLUMNÖzcan Akyol schrijft deze week twee keer over wat hem bezighoudt. 

10 reacties

 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  @Johann Janssen:// Het zou mij niets verbazen, dat de PVV en Ja21 de grootste partijen in dit land worden en dan een nieuwe regering gaan vormen. HaHaHa laat me niet lachen aparte dromen hou jij er op na.
 • Willem de Gelre

  4 maanden geleden
  Binnen de intolerante tunnelvisie op links voelt Akyol zich prima thuis, maar kleunt er daarom wel steeds naast. Seniele Biden is nog veel rampzaliger dan Trump, helaas is de ruimte hier te klein om er dieper op in te gaan. Trump ois vanaf dag 1 door links gedemoniseerd (net als Fortuyn, Wilders en Baudet bij ons), vrijwel altijd met volstrekt onzinnige argumenten. Kennelijk mag je van de linkse kerk je eigen bevolking niet vooropstellen, maar moet je in de globaliserende EUSSR geloven.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Ceciel Buijser en hoe komt het, dat de PVV de grootste oppositie partij is. denk, dat je de naam Wilders verward met Rutte.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  @Johann, Wilders doet niks voor mensen die onder het minimum leven. Dat interesseert hem niet eens. Het enige dat hem interesseert is of zijn peroxidekapsel wel goed in beeld komt. Een stem op Wilders is een weggegooide stem.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  en een van de grootste luchtfietser is wel ene rutte die de ene fout op de andere stapelt. deze regering wordt steeds onbetrouwbaardere en nu in de kwestie-Sahla heeft hij zich weer eens flink verslikt.