Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur.
Volledig scherm
Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur. © Dingena Mol

Terras open tot acht uur ‘s avonds, buiten en binnen sporten kan weer, pretparken gaan open

PERSCONFERENTIENaar het terras van ‘s ochtends vroeg tot acht uur 's avonds, binnen en buiten sporten en pretparken, dierentuinen en speeltuinen open. Het kabinet waagt de sprong naar de tweede fase van het versoepelingsplan. Als de ziekenhuisbezetting blijft dalen, gaan de verruimingen vanaf volgende week in.

3 reacties

 • petra damme

  2 jaar geleden
  geniet er nu van in de winter zitten we weer binnen.
 • bert cornelissen

  2 jaar geleden
  Lockdown effect werkt alleen zeer kort (WHO) , een testsamenleving is abject, de nevenschade aan de samenleving door dit beleid is onvoorstelbaar groot en kritiek wordt standaard als fake nieuws bestempelt, de democratie verliest, vrijheid wordt slavernij, denk na !! Niemand stelt de vraag hoe het kan dat na Koningsdag en enorme supportersbijeenkomsten en de versoepelingen de cijfers hard omlaag gaan..............
 • TB Brevink

  2 jaar geleden
  Mooi, beter laat dan nooit. En als het weer kan zo snel mogelijk ziekenhuispersoneel opleiden voor het najaar.
 1. Royce de Vries: Filmpjes van aanslag op mijn vader vreselijk, maar nieuwe wet lost niets op
  PREMIUM
  politiek wil actie

  Royce de Vries: Filmpjes van aanslag op mijn vader vreselijk, maar nieuwe wet lost niets op

  Het actief opsporen en vervolgen van verspreiders van geweldsvideo’s is niet alleen extreem moeilijk, maar ook zinloos, zeggen diverse strafrechtdeskundigen. De wet biedt vaak al voldoende handvatten om filmers strafrechtelijk aan te pakken, stelt advocaat Royce de Vries in een reactie op het plan van CDA en PvdA. ,,Zelf heb ik het als vreselijk ervaren dat de beelden na de aanslag op mijn vader zo massaal werden verspreid. Toch denk ik dat er hier geen taak ligt voor de wetgever.”