Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise.
Volledig scherm
Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise. © ANP

Ticketmaster onder vuur om omstreden doorverkoop Lowlands: ‘Dit slaat nergens op’

De Tweede Kamer is verbolgen over ‘woekerprijzen’ die worden gevraagd voor doorverkochte Lowlands-tickets. De toegankelijkheid van concerten en festivals staat op het spel als Ticketmaster vrij spel blijft houden, stellen Kamerleden. Staatssecretaris Gunay Uslu (Media & Cultuur) broedt op maatregelen.

5 reacties

 • Margriet Brouwer-Westerink

  2 maanden geleden
  Nee idd niemand is verplicht om er heen te gaan nee. Snap die reactie niet helemaal, maar goed. Weet je wat pas kuddegedrag is, overal ja op knikken en je weer een oor aan laten naaien en je weer om geldzaken wat af laten pakken wat je leuk vind.
 • Paul Lamote

  2 maanden geleden
  Niemand is verplicht hier naar toe te gaan dus ik begrijp de ophef niet.
 • Wout Bos

  2 maanden geleden
  Dat doen de kopers toch zelf? Die kopen extra kaarten en die willen 60 euro winst maar daar hoor je niemand over.
 • m bruijn

  2 maanden geleden
  Misschien meten mensen eens nadenken over het kuddegedrag. Je kunt in de zomer ook wat anders doen dan een festival bezoeken met alweer dezelfde bandjes.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Ze grote organisatoren doen er alles aan om ticketswap buiten de deur te houden. Ticketswap, heb alleen goede ervaringen, rekent een veel lagere vergoeding dan de woekerwinsten van Ticketmaster. En Lowlands zal er ook wel beter van worden.