Versoepelingen gaan door: vaker naar kantoor, mondkapjes alleen nog op drukke plekken

VideoMet de versoepelingen volgende week wordt ook het thuiswerkadvies minder strikt: als de anderhalve meter mogelijk is, kan de helft van het personeel weer naar kantoor. Mondkapjes blijven verplicht op plekken waar afstand houden zeker niet lukt. 

5 reacties

 • Tonny Stuijvenberg

  1 jaar geleden
  Beste J.Kool ; Wist jij dat er inmiddels enkele honderden varianten zijn van het griep-virus???? Bij corina zal het niet anders zijn hoor. We moeten ons gewoon erbij neerleggen dat corona bij het leven hoort/gaat horen, net als influenza en het rhinovirus
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @J.Kool ik denk dat wij als Nederlanders gewoon te eigenwijs zijn en alles beter menen te weten. In Duitsland weten ze hoe het wel moet.
 • J. Kool

  1 jaar geleden
  Heel bijzonder. In dezelfde krant artikel:Nederland kleurt oranje (tot rood). Buitenlanders zitten vaak niet te wachten op Nederlanders uit hoog risico gebied. We hebben 5x zoveel besmettingen als in Duitsland en daar gelden veel striktere maatregelen. En dat met de opkomst van de Delta variant. Niets geleerd van vorig jaar. Geef het volk brood en spelen en je wint de populariteitsprijs. (Hugo is hier blijkbaar meer mee bezig dan met de veiligheid van de burger).
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Waarom hoor je niets over structureel meer capaciteit in de zorg? En wel over het vervolg van maatregelen in het najaar en belachelijke testcapaciteit (met dito euro's).
 • H. van Ooijen

  1 jaar geleden
  Dit kabinet heeft op dit gebied een zwalkend beleid gevoerd. Dat heeft geleid tot veel onbegrip bij het grote publiek. Met gevolg dat er verhitte discussies tussen mensen zijn gevoerd. Er is een onevenredige wissel getrokken op mensen in de zorg. Terwijl het verantwoordelijke ministerie veel te veel geld aan onzin heeft uitgegeven, althans nog niet is verantwoord. Hoe kun je daar in godsnaam een minister neerzetten zonder medische achtergrond. Els Borst had tenminste een medische achtergrond.