Mark Rutte (VVD) onderweg naar een gesprek over de formatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Rutte (VVD) onderweg naar een gesprek over de formatie. © ANP

Vertrek Shell zegt veel over de overschatte macht van de VVD

Onder politiciElke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: De VVD kan geen kant meer op.

5 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  Laten wij Hoogervorst niet vergeten die de aaanjager was van de afbraak van het zorgstelsel.
 • Gert Ramen

  2 maanden geleden
  Laten we Asscher van de linkse PVDA vooral niet vergeten die tien jaar geleden onder zijn beding is begonnen met de afbraak van het zorgstelsel. Door die bezuinigingsdrang is het nu hommeles in de zorg. Zowel links als rechts maken grove fouten.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Mattie Veld Denk eerder, dat rechts een flinke boomstam voor hun koppen hebben en niet beseffen, dat zij beter kunnen stoppen met hun wanbeleid. Hetgene wat zij de afgelopen perioden hebben uitgevroten heeft er alleen maar toe geleid, dat Nederland nu voor de afgrond staat waar de ultra rechtse/linkse partijen gebruik van zullen gaan maken. De meeste mensen enkele uitgezondert zijn het meer dan zat hoe hier wordt geregeerd.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  de VVD dacht het wel te redden echter zij zijn met hun beleid mooi door de mand gevallen. helaas draaien zij nu nog aan de knoppen van een formatie, dat veel te lang duurt en voor dit land funest zal aflopen. letterlijk alles in dit land hebben ze gesloopt of willen zij nog verder slopen om de upper class maar te bechermen het gewone volk zal hen een zorg zijn. Jammer, dat de meerderheid niet beseft hoe belangreik het is om naar de stembus te gaan.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Die ophitsers maken Nederland juist kapot, en links heeft een bord voor de kop.