Vertrouwen in CDA-leider Hoekstra keldert na Omtzigt-crisis, monsterklus voor partijleiding

VideoHet CDA lijkt diep verdeeld over de Omtzigt-crisis. De helft van de leden heeft begrip voor zijn vertrek, de helft niet. Een deel van de CDA’ers wil een spoedcongres, anderen vragen om geduld. Inmiddels is er volgens de initiatiefnemers genoeg steun voor zo'n congres. Ondertussen keldert onder kiezers het vertrouwen in partijleider Wopke Hoekstra. 

10 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Het ergste is nog wel dat die Wopke helemaal niet kan schaatsen. Hij zet steeds een half uur te laat af.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Silvia je bent vrij om op een andere partij te stemmen, maar ik denk dat daar ook wel het één en ander op aan te merken is.
 • Sylvia Keijzers

  2 maanden geleden
  Wat is politiek toch verworden tot een vies smerig spelletje. En dit soort mensen moet ons vertegenwoordigen? Het is echt misselijkmakend.
 • Wilco Rorijs

  2 maanden geleden
  Hoekstra kan dan wel schijnheilig en veilig met Kramer op kunstijs zijn gaan schaatsten maar dit wak heeft ie toch mooi niet zien aankomen.
 • J.C. Keek

  2 maanden geleden
  Er is alom waardering voor Pieter Omtzigt, maar de pers weet toch te melden dat er vanuit het CDA ook kritiek is. Dat is geen nieuws. Er is binnen het CDA altijd al een groep geweest de kritiek hadden op hem. Die probeerde hem weg te treiteren en hem het werk onmogelijk maakte. Zij stuurden vage geruchten rond. Als het CDA werkelijk schoon schip wil maken moet zij eerste met deze lieden afreken, anders wordt het niets.