Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt.
Volledig scherm
Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt. © ANP/Jeroen Jumelet

Voorzitters Volt stappen op na ‘intensieve periode’ rond kwestie-Gündogan

De twee co-voorzitters van Volt stappen op vanwege de ‘heel intensieve’ periode die de politieke partij doormaakte rond de kwestie rond het gewezen Kamerlid Nilüfer Gündogan. Het is niet meer te combineren met hun leven en werk.

11 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Dit krijg je als je van 12 volt overstapt naar 24 volt , en je zet er dan opeens 220 volt op...! dan krijg je kortsluiting...!
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  deze partij en nog enkele andere partijtjes zoals d66 kunnen beter meteen opdoeken.
 • Renald Siemerink

  2 maanden geleden
  De Partij kan zich opdoeken. Openbaar beschuldigen en niet met feiten staven, maar wel snel vóór een partijcongres royeren is als partij "geen knip voor z'n neus waard". Vuilnisman kan deze partij óók mee.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  @P Burger, Wat grappig dat je nu alleen Volt en D66 memoreert als partijen waar grensoverschrijdend gedrag voorkomt. Toevallig partijen die zich daartegen stevig hebben uitgesproken en met de billen bloot gaan en en ja, dan is het leedvermaak opeens heel erg groot. Maar je maakt mij niet wijs dat dit bij andere partijen niet voorkomt. (Dion Graus, Han ten Broeke, Tunahan Kuzu, iemand???) Sterker, ik denk dat ze daar heel erg hun best doen dat zulke dingen de openbaarheid niet halen.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Nog een snufje drimmel erbij, en dat onderzoek komt helemaal goed.