VVD en CDA laten met programma schuld het hardst oplopen

VideoDe meeste politieke partijen willen het geld de komende jaren flink laten rollen. Die spilzucht gaat gepaard met een oplopend begrotingstekort. Opvallend is dat VVD en CDA de staatsschuld de komende kabinetsperiode het hardst laten oplopen, terwijl juist deze partijen traditiegetrouw hameren op gezonde overheidsfinanciën.

9 reacties

 • F Keuben

  2 maanden geleden
  @Mattie Veld Je zou ook als kop kunnen kiezen: "D66 en SP schuiven de rekening door naar de toekomstige generaties". Beetje manipulatief allemaal. Mattie Veld Ik wordt hier zooooo moe van,waar blijft de slogan van CDA en/of VVD de jeugd heeft de toekomst, dit kabinet heeft grote schade aangericht bij de toekomstige generatie die met geld niet te repareren is, Dit kabinet is het geweest die de volgende generatie opzadelt met lasten, zowel mentaal alsook financieel
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  dat wordt niet op e.v.d. partijen stemmen, want als zij weer aan de macht komen kunnen de andere partijen uitgezonderd GL, D66 enz de brokken weer gaan lijmen en de lasten voor de burgers weer gaan opjagen.
 • Anton van Driel

  2 maanden geleden
  Mooi hoor. Eerst het land breken door maatregelen die niemand werkelijk meer snapt en dan de bevolking verder in de schulden jagen door bedrijven levend te houden terwijl die feitelijk al lang failliet zijn door de maatregelen. Ik voel een algehele kwijtschelding van schulden er aan komen. Build Back Better.. Own nothing, be happy, wat niet mijn woorden zijn overigens.
 • JP Slot

  2 maanden geleden
  D66 en SP schuiven de rekening door naar toekomstige generaties. Dus als je jong bent vooral niet op deze partijen stemmen, jij of anders je kinderen krijgen later de rekening gepresenteerd.
 • Theo Van der Rijt

  2 maanden geleden
  Waarom moeten er nieuwe woningen bijgebouwd worden ten koste onze bomen en leefomgeving? Nederland is het dichtstbevolkte land van de Europese Unie, denk daar maar eens over na.
 1. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

 2. Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer
  Play

  Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer