Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Waar staat D66 nu eigenlijk voor? Dit is hartstikke verwarrend

ColumnLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columniste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt. 

8 reacties

 • PGH litjens

  1 maand geleden
  Je moet een politieke partij op de daden bekijken waar ze bij betrokken zijn. Minister Ollongren van D66 is een slechte huisbaas want in Groningen zijn na 10 jaar veel woningen nog niet opgeknapt. Staatssecretaris Snel van D66 was betrokken als verantwoordelijke bij de kinderopvangtoeslagaffaire voor de belastingdienst. Minister Ollongren heeft de regie van de huisvesting ( woningnood ) uit handen gegeven aan de provincies en gemeenten. Nieuw leiderschap begint bij de partij zelf.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Dikke streep door D66.
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  D'66 is voor de kiezers die geen keuze durven te maken, ze pakken de positie die vroeger door het CDA bekleed werd. Het geluid van D'66 is de ene keer links, de andere keer rechts, gewoon zo dat het niet al te erg opvalt en altijd gematigd en een beetje hip blijft.
 • Johan Jansen

  2 maanden geleden
  de komedie club die rutte in het zadel houdt.
 • Louis Jansen

  2 maanden geleden
  Best Lale Gül . Dank voor je column. Wat mij betreft leg je de zere vinger precies op de juiste plek. Dat van D66 laat ook hier weer zien hoe hypocriet en opportunistisch deze komedie club is.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.