Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Waar staat D66 nu eigenlijk voor? Dit is hartstikke verwarrend

ColumnLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columniste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt. 

7 reacties

 • PGH litjens

  1 jaar geleden
  Je moet een politieke partij op de daden bekijken waar ze bij betrokken zijn. Minister Ollongren van D66 is een slechte huisbaas want in Groningen zijn na 10 jaar veel woningen nog niet opgeknapt. Staatssecretaris Snel van D66 was betrokken als verantwoordelijke bij de kinderopvangtoeslagaffaire voor de belastingdienst. Minister Ollongren heeft de regie van de huisvesting ( woningnood ) uit handen gegeven aan de provincies en gemeenten. Nieuw leiderschap begint bij de partij zelf.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Dikke streep door D66.
 • Ton Verkerk

  1 jaar geleden
  D'66 is voor de kiezers die geen keuze durven te maken, ze pakken de positie die vroeger door het CDA bekleed werd. Het geluid van D'66 is de ene keer links, de andere keer rechts, gewoon zo dat het niet al te erg opvalt en altijd gematigd en een beetje hip blijft.
 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Best Lale Gül . Dank voor je column. Wat mij betreft leg je de zere vinger precies op de juiste plek. Dat van D66 laat ook hier weer zien hoe hypocriet en opportunistisch deze komedie club is.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Wat D66 betreft heeft ze hier wel gelijk in, hypocriet volk daar.