Waarom de WW wel of niet zou moeten worden verkort

vraag & antwoordHet CDA ligt onder vuur omdat het de maximale WW-duur van twee naar een jaar wil verkorten. Maar hoe zit het precies als u werkloos wordt?

4 reacties

 • Hayco van Dreumel

  1 maand geleden
  Als bedrijven geen oudere werknemers meer wensen aan te nemen, moeten deze bedrijven ook maar de tol betalen. Gewoon deze bedrijven verplichten een bepaalde percentage ouderen aan te nemen lijkt hier nu de oplossing. Ook ondergetekende zit met het probleem suf solliciteren. Nu al bijna anderhalf jaar, zonder ook maar enig resultaat en gesprek.
 • Yvonne Graat

  1 maand geleden
  Wat een miskleun van het CDA. Ze denken dat het een keuze is om in de WW te zitten. Weer worden onze landgenoten die minder succes hebben op de arbeidsmarkt hard getroffen door deze ordinaire bezuiniging.
 • fred schnitzler

  1 maand geleden
  Je weet nu waar je niet op moet stemmen
 • F.H Wouters

  1 maand geleden
  Goed waardeloos. Je vraagt toch niet om ontslagen te worden. En dan afgescheept worden met 1 jaar en daarna bijstandsniveau. Zo zie je maar weer, Jan met de korte achternaam mag de coronacrisis betalen, en niet de rijke zoals veel linkse partijen het graag zouden zien. Rutte is inmens blij met Wobke.
 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'