Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Financiën in gesprek met gedupeerde ouders van de Toeslagenaffaire op het Plein, voorafgaand aan een debat over de zaak in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Financiën in gesprek met gedupeerde ouders van de Toeslagenaffaire op het Plein, voorafgaand aan een debat over de zaak in de Tweede Kamer. © Hollandse Hoogte / ANP

‘Weggewerkt’ memo Toeslagenaffaire: e-mails nu op straat

Een ‘explosief’ memo over de Toeslagenaffaire is niet ‘weggemoffeld’, maar werd niet breed gedeeld zodat in kaart kon worden gebracht wat er met dat signaal was gebeurd. Dat zegt staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Toeslagen) in een brief aan de Tweede Kamer.

3 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  J Thijs je hebt gelijk, maar dat neemt niet weg dat er de laatste tijd overdreven gereageerd wordt. Ook hier worden mensen beschuldigd om een vermoeden maar vooralsnog zonder bewijs. Die Renske wil zich maar al te duidelijk profileren en komt met vermoedens en beschuldigingen maar niet met feiten.
 • J Thijs

  2 maanden geleden
  Hai Anton, affaire is niet overdreven. Heb jij er belang bij om feiten te baggataliseren. Er zijn gezinnen kapot gemaakt. Littekens overgebleven en forse schulden.
 • Anton Jansen

  2 maanden geleden
  Storm in een glas water. Uit de mails blijkt alleen maar dat men op zoek is geweest en dat was ook de bedoeling. Er blijkt niets uit wat lijkt op achterhouden of meineed. Weer een stukje zwart maken zonder onderbouwing. Net als de toeslagaffaire zelf die ook flink wordt overdreven.