Baudet bij demonstranten op de Dam tijdens de coronamaatregelen.
Volledig scherm
Baudet bij demonstranten op de Dam tijdens de coronamaatregelen. © ANP

YouTube blijft Baudet de baas: geen sprake van censuur volgens rechter

Thierry Baudet verwijt YouTube censuur omdat zijn coronakritische filmpjes zijn verwijderd. Maar daarvan is volgens de rechter geen sprake. Het videoplatform mag filmpjes van de politicus weghalen als het dat wil.

2 reacties

 • Joris Goedbloed

  3 dagen geleden
  De mondkapjes werken niet dat is wetenschappelijk. Enig nut? Dat heeft van Dissel opgeworpen, dat de kapjes psychologisch een goede reminder zijn dat er een killer virus ronddoolt dat Corona heet. En de enige kapjes die enige bescherming bieden zij medische, maar daar ging de Baudet uitspraak niet over. Kortom de rechter zit ernaast...
 • Mattie Veld

  3 dagen geleden
  Hij lijkt wel een beetje op Trump, helaas net zo maf.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.