Commissaris van de Koning Leen Verbeek van Flevoland.
Volledig scherm
Commissaris van de Koning Leen Verbeek van Flevoland. © ANP

Ergernis over uitlatingen Commissaris Verbeek over Lelystad Airport

Uitlatingen van de Flevolandse Commissaris van de Koning Leen Verbeek over protesten tegen Lelystad Airport zijn bij zijn collega’s van Gelderland en Overijssel in het verkeerde keelgat geschoten.

19 reacties

 • Anton

  5 jaar geleden
  at Wim. Lastig inderdaad om te onderbouwen. Net als de stelling dat er veel mensen tegen zijn. Echt, net een referendum. Niet serieus te nemen. Puur populisme. Als u van mening bent dat ik voor anderen spreek mag dat. Dan zult u dezelfde mening over de tegenstanders moeten hebben. Dat valt namelijk ook niet te onderbouwen. In cijfers gemeten is het maar een uiterst beperkt deel van de bevolking namelijk. 
 • wim

  5 jaar geleden
  Hoe moeilijk is het te reageren met wat onderbouwde cijfers, links?Ook het 'spreken voor anderen' ("In mijn omgeving vinden genoeg mensen het een prima oplossing. Alleen die gaan hier niet reageren.") helpt je niet verder.Vooralsnog is uw bijdrage niet serieus te nemen.
 • Anton

  5 jaar geleden
  Logisch als je alleen in je eigen beperkte omgeving rondkijkt. Er zijn legio mensen voor en er zijn legio mensen die het weinig kan schelen. En er is een kleine groep die bij voorbaat loopt te klagen terwijl de overlast nog lang niet vaststaat. In mijn omgeving vinden genoeg mensen het een prima oplossing. Alleen die gaan hier niet reageren. Het is een bekend fenomeen dat tegenstemmer gemotiveerder zijn om hun mening te laten horen dan voorstemmers of neutralen. Zo werkt het bij referenda ook. Maar maak niet de fout om die mening te beschouwen als de mening van het volk. Want dat is niet zo. 
 • Frtsch

  5 jaar geleden
  Feiten:  https://www.vpro.nl/buitenhof/speel~POMS_AT_11316120~schiphollen~.html
 • Opa

  5 jaar geleden
  Hele PvdA is niet realistisch