Op het Salvatorplein in Arnhem is een auto verwoest door vuur.
Volledig scherm
Op het Salvatorplein in Arnhem is een auto verwoest door vuur. © Roland Heitink

Minder schade tijdens jaarwisseling

NIJMEGEN - De schade tijdens de jaarwisseling lijkt iets lager uit te pakken dan voorgaande jaren. Dat stelt het Verbond van Verzekeraars. Het verbond schat de particuliere schade voor heel Nederland op 10 tot 12 miljoen euro. Vorig jaar was dat nog 15 miljoen euro. 

5 reacties

 • GewoonDeWaarheid

  5 jaar geleden
  Minder schade? Ik lees elders wat anders.Daarbij zijn er 25% meer slachtoffers! Wat weegt zwaarder.....mens of materieel?
 • Square

  5 jaar geleden
  Ieder incident is er één te veel, dus zolang er bewust schade wordt toegebracht aan andermans eigendom is er wat mij betreft geen sprake van verbetering.En dan heb ik het nog niet eens over het aanvallen van hulpverleners en onschuldige burgers! Dat is echt te triest voor woorden. Dit mag nóóit worden geaccepteerd, en zal altijd zwaar moeten bestraft! Tijd om te stoppen met taakstraffen, en weer gewoon celstraffen in te voeren!!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Minder schade.. ??.. Zijn we met ons allen gestoord aan het worden??... GEEN schade moet de norm zijn. Wordt hier gewoon verdrietig  van.
 • Joop hoeyen

  5 jaar geleden
  Te gek voor woorden dat er uberhaupt vernielingen en aanvallen op hulpverleners zijn! En dan nog schrijven dat er minder schade is dan voorgaande jaren... 10 tot 12 miljoen euro.Of het niks is.
 • Joop hoeyen

  5 jaar geleden
  Dat noemen ze dan een rustige en minder schade als er toch nog 10 tot 12 miljoen euro schade is toegebracht. Ook nog auto's in brand gestoken en hulpverleners bedreigd waar de ME bij te pas moest komen. SCHANDELIJK !