Volledig scherm
videostill © videostill roze racebaan

Video gemist? Overvallers schoppen snackbarhouder en Benjamin heeft een idee

terugkijkenDe Gelderlander plaatst steeds vaker video’s bij verhalen waarvan we vermoeden dat je ze niet alleen wilt lezen, maar het ook wilt zien. Een selectie van die video’s willen we je hieronder nog een keer aanbieden. Zeven video’s in willekeurige volgorde.

Auto’s scheuren door de straat en er klinken schoten. ‘Eerst één, daarna nog vier of vijf’. Doetinchem werd zondag opgeschrikt door een schietpartij, in de buurt van het Slingeland Ziekenhuis.  

Twee gemaskerde overvallers hebben de 64-jarige Arnhemse cafetariahouder Gerrit Nathans een dubbele oogkasbreuk geschopt terwijl hij al op de grond lag. Het gebeurde woensdagavond nadat Nathans de mannen zijn snackbar Diner 66 had uitgewerkt. Nathans heeft de beelden naar buiten gebracht.

In Duiven is de nieuwe woonwinkel Loods 5 geopend. 's Ochtends om tien uur konden de eerste klanten naar binnen. 

Benjamin Dondorp zag het Jeugdjournaal en kreeg een fantastisch idee. Hij mocht dat deze week presenteren aan de Gemeenteraad van Nijmegen. Als een volleerd plannenmaker.

Komt de Donjon alsnog terug in Nijmegen, maar dan in een hypermodern jasje? Het zou zomaar kunnen. De Nijmeegse ontwerper Pimm Terhorst wil dat de middeleeuwse burcht herrijst in het Valkhofpark. Als hologram. Wilt u dat ook? 

Het veelbesproken roze asfalt bij de oprit van In ‘t Land naar de Rijnbandijk in Opheusden wordt vervangen door extra stroef zwart asfalt. De roze racebaan verdwijnt.

Wat ziet een duiker allemaal? Duikvereniging Sub Aqua Libera uit Lobith vroeg  haar duikers hun beste onderwaterfoto's in te sturen voor een fotowedstrijd. Zeven van hen gaven daar gehoor aan en stuurden foto's in van vooral de trainingslocatie het Gat van Roelofs in Beek. Hoe het er daar uit ziet? Ze maakten er ook een video. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.